Categorieën
Geen categorie

ACTIE: SociJel gaat crowdfundactie ‘Help Hayet Beat Anorexia’ nog intensiever ondersteunen.

Na de aankondiging van de gestarte samenwerking tussen SociJel en ZinhoDrion heeft SociJel niet stilgezeten en dus mogen wij vandaag met trots nog een (al bestaande, maar intensievere) samenwerking aankondigen: SociJel gaat de samenwerking met de crowdfundactie ‘Help Hayet Beat Anorexia’ intensiveren.

socijelhelphayet.jpg

SociJel beheert al een tijdje het Facebookkanaal van de crowdfundactie, die geld op haalt voor Hayet Meniar. Zij ondergaat momenteel in Canada een behandeling tegen anorexia, en deze lijkt, met nog een paar weken te gaan, aan te slaan. Echter, heeft zij nog een ruime €4000,- euro nodig om de volledige behandeling te vergoeden. SociJel is vastberaden om dit doel met ‘Help Hayet Beat Anorexia’ te halen en wil de actie de komende periode een extra steuntje in de rug geven.

Actie

Naast het voortzetten van de Facebookpromotie start SociJel vanaf vandaag met een speciale actie: Bij iedere geleverde dienst , variërend van Social Media Management tot fotografie, zal SociJel een bepaald bedrag afstaan aan Help Hayet Beat Anorexia. Wilt u dus een mooie fotoshoot? Wilt u het bereik van uw Facebookpagina omhoog en tegelijk een bijdrage doen aan het goede doel? Neem dan snel Contact met ons op.

Wij hopen dat deze actie aanslaat en dat het doel van €25000 euro snel bereikt wordt. U kunt uiteraard ook apart doneren via GoFundMe (alleen creditcard), of neem contact op met de Facebookpagina voor Offline donaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *