Bedrijfsvideografie

Bedrijfsvideo’s zijn handige middelen om de identiteit van uw bedrijf naar buiten te brengen. Met de komst van social media wordt audiovisueel reclame maken makkelijker. De video;’s kunnen geplaatst worden op verschillende kanalen en kunnen verschillende doeleinden hebben.

greenscreen foto bedrijfsvideo marketing

De voordelen?

Bedrijfsvideo’s hoeven niet per se zakelijke video’s te zijn. Het kunnen ook simpele reclame’s zijn of video’s die tijdens evenementen gemaakt worden. U heeft de mogelijkheid om video’s op verschillende manieren te delen. Als gevolg kunt u een groot publiek bereiken.

Regel nu een bedrijfsvideo!

SociJel helpt uw bedrijf aan meer audiovisuele content! Wij kijken samen met u naar de beste opties om uw bedrijf middels video’s aan het publiek te tonen. U komt met het verzoek, samen kijken wij naar de mogelijkheden voor bedrijfsvideo’s, en vervolgens zorgt SociJel voor een mooi resultaat!

SociJel heeft al verschillende organisaties geholpen aan bedrijfsvideo’s, variërend van korte social media updates tot lange professionele video’s. Zo heeft SocJel video’s gemaakt voor D66 Capelle aan den IJssel en Stichting Jarige Job.