Categorieën
Geen categorie

Mooi hè, die Rotterdamse nachten?

mooihe.jpg Mooi hè, die Rotterdamse nachten? Gisteren is SociJel op pad geweest in Rotterdam om een aantal foto’s van de mooie stad te schieten. Niet alleen is het leuk om de mooie stukjes van de havenstad te ontdekken, maar ook ziet SociJel een potentiële toekomst in de gemaakte foto’s.

Foto’s en video’s zijn zo belangrijk

Foto’s en video’s zijn ontzettend belangrijk voor een bedrijf. Het plaatsen van visuele posts op social media kan dé sleutel tot succes zijn, en dat lijken sommige bedrijven en particulieren te vergeten. Daarentegen schrijven zij ellenlange teksten. Uiteraard kunnen die teksten ook nuttig zijn, maar mensen haken vrij snel af bij het zien van die teksten en dus dringt het bericht niet tot hen door.

Foto’s en video’s daarentegen hebben die eigenschappen wel. Deze vallen op in de tijdlijn van de potentiële klant, waardoor deze meer geneigd is om op de foto’s en video’s te klikken. Wanneer de foto of video helder en antrekkelijk is, dringt deze beter tot de klant door.

Hoe?

Uiteraard is het lastig beslissen wat voor foto u precies kiest en of u wel beschikt over een goede foto. Samen met SociJel gaat u op zoek naar het juiste beeldmateriaal voor een succesvolle Facebook- of Instagram-post. Denk bijvoorbeeld aan het maken van foto’s van uw kantoor of producten, of het creëren van een foto via Photoshop. Of wat dacht u van een bedrijfsvideo? Al deze mogelijkheden kunnen de sleutel zijn tot groei en succes.

Geïnteresseerd? Neemt u contact op met contact@socijel.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *