Categorieën
Geen categorie

De Week van SociJel #10: Eerste samenwerkingen gestart. Op naar meer.

Als je ergens voor wilt gaan, moet je de eerste stap zetten. Dat is de conclusie na de tiende week van SociJel. Na twee maanden naamsbekendheid genereren gaat het dan echt beginnen, nu de eerste samenwerkingen binnen zijn.

DSC_0137

Op donderdagmiddag meldden wij al dat wij een Samenwerking zijn gestart met kledingbedrijf ZinhoDrion. Beide partijen gaan elkaar helpen om de naamsbekendheid van elkaar te vergroten: Meer naamsbekendheid voor SociJel in de bedrijfswereld, meer naamsbekendheid voor ZinhoDrion via de Sociale Media. U zult via onze Facebookpagina regelmatig op de hoogte gehouden gaan worden van de meest recente ontwikkelingen in het samenwerkingsverband. Ook zijn de resultaten snel te vinden op de Facebookpagina van ZinhoDrion.

Een dag later mochten wij ook de actie voor Help Hayet Beat Anorexia aankondigen, waarin wij de crowdfundactie nog intensiever gaan helpen om de laatste duizenden euro’s binnen te halen om het doel van €25000,- te bereiken. Dit houdt in dat van ieder tarief dat wij na een dienst van een klant ontvangen, een deel gaat naar  de crowdfundactie.

Resultaten
Op lange termijn hopen wij uit deze beginnende samenwerkingen meer publiciteit en interesse voor ons bedrijf te zorgen, en wij hopen dat wij uit deze samenwerkingen een positieve indruk achter kunnen laten Op korte termijn heeft het in ieder geval gezorgd voor een verdriedubbeling van het aantal weergaven van vorige week, en hiermee is de afgelopen week de op drie na best bekeken week tot nu toe. En dat zonder enkele betaalde promotie! U hoeft dus niet per se geld te stoppen in Facebook- en Google Advertenties. Welke alternatieven er dan zijn voor deze manier van promotie? Neem eens contact met ons op, dan helpen wij u verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *