Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #14 en #15: Nieuwe kwaliteiten ontdekken en balsponsor op topniveau

SociJel heeft wederom een paar drukke weken achter de rug, waarin het weer flink wat tijd heeft geïnvesteerd. Dat is ook ondernemen. Maar ondernemen is niet alleen tijd, geld en moeite investeren in je bedrijf, maar ook nieuwe dingen ontdekken en genieten van waar je mee bezig bent.

Zoals bekend zijn we flink bezig met een samenwerking met kledingbedrijf ZinhoDrion en beide partijen werken flink aan meer naamsbekendheid. ZinhoDrion is op dit moment flink aan het groeien met haar Facebook– en Instagram-kanalen en samen met SociJel kijkt het naar welke manieren van promotie van toepassing kunnen zijn op het bedrijf. Zo is het al een tijdje bezig met fotografie en daar heeft SociJel sinds vorige week zondag ook haar steentje aan bijgedragen.

Op de Rotterdamse avondshoot hielden SociJel en ZinhoDrion een fotoshoot met enkele modellen om de kleding te promoten. Daarmee ontdekten wij in portretfotografie een nieuw gebied en nieuwe mogelijkheden voor SociJel. Iets wat wij voorheen nog bijna nooit gedaan hebben kan in de toekomst wellicht uitgroeien tot een van onze specialiteiten. Tevens bood de fotoshoot ons een prima mogelijkheid om ons bedrijf uitstekend op de kaart te zetten, dus wij zijn tevreden! Het resultaat? Oordeel hieronder.

Ook zijn wij hard bezig om Korfbalvereniging KCC te helpen, en gisteren waren wij trotse balsponsor bij een korfbalwedstrijd op het hoogste niveau, wat leidde tot meer naamsbekendheid en een mooie herinnering rijker voor ons bedrijf. Zo zit het eerste kwartaal SociJel er al op en staat er een op het oog mooie toekomst voor ons te wachten. Wij zijn klaar om meer bedrijven te gaan helpen aan succes!

Kijk ook eens naar
Meer online bereik met SociJel Marketing en Communicatie
Eerdere Projecten
Diensten en Tarieven
Contact

23845724_747357015453593_756323431639691544_o.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *