Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #2: De weg omhoog is ingeslagen.

Wat is het mooi om te horen hoeveel interesse iedereen heeft in het verloop van het bedrijf. Omdat iedereen steeds mondeling op de hoogte te houden veel tijd kost en Het vorige artikel ook aansloeg, hebben wij besloten jullie vaker op de hoogte te houden van onze progressie via een wekelijkse blog.

Fitclub24 promotieshoot

Meer bekendheid 

De tweede week van SociJel verliep absoluut niet onaardig. Langzamerhand beginnen meer mensen en bedrijven de site te vinden en dat komt vooral door het up-to-date houden van het Facebook-kanaal. Dit kanaal telt inmiddels meer dan 50 vind-ik-leuks. Goed voor ons, want dat betekent ten eerste dat er interesse is in de content die wij plaatsen, en ten tweede dat wij meer mensen kunnen bereiken door middel van onze berichten. Op naar de 100!

Actie!

Ondernemen betekent actie nemen. Dat hebben wij de afgelopen twee weken wel geleerd. Vooral in het begin moet je zelf je eerste stap zetten. En dat deden wij. Afgelopen woensdag zijn we naar Fascinatio gegaan om promotiefoto’s en een promotievideo te maken voor het nieuwe Fitclub24 Fascinatio. Een prettige samenwerking, en wij hopen van harte dat de promotiefoto en -video, die binnenkort geplaatst wordt, effect zullen hebben op de vereniging! Er zullen waarschijnlijk meerdere samenwerkingen tussen SociJel en de Fitclub24-vestigingen volgen.

Op de hoogte

Afgelopen donderdag waren wij bij het Van der Valk-restaurant voor een gesprek over een mogelijke samenwerking voor een langere periode. We houden jullie uiteraard op de hoogte mocht er meer bekend zijn!

Doordat wij afgelopen week veel berichten hebben geplaatst op Facebook, hebben wij ook veel clicks naar de site gehad. Niet alleen wordt ons bereik via Facebook groter door het stijgende aantal vind-ik-leuks op onze pagina, maar ook door vind-ik-leuks op berichten, deelactie, reacties, en veel meer. Kortom: je moet interactie (engagement) creëren, en dat door middel van de juiste berichten en de juiste acties.

Volgende week verschijnt er weer een editie van de Week van SociJel. 

Wilt u uw social media-pagina’s onder handen genomen hebben? Kijk dan verder op de site of neem contact op met contact@socijel.com

Aanbevolen artikelen:
1 week SociJel: Hoe verloopt het tot nu toe?
Digitaal groter worden met SociJel
Eerdere Projecten
Diensten en Tarieven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *