Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #3: Rustig aan

 

De derde week van SociJel komt bijna aan een einde en dus is het tijd om terug te blikken op onze bezigheden van afgelopen week.

vuurwerk wereldhavendagen foto met erasmusbrug op achtergrond

Het was een vrij rustig weekje voor ons, dus konden wij ons richten op het beter organiseren van onze website en sociale media. Wij hebben de SEO voor onze website geoptimaliseerd (dat betekent het zodanig inrichten van je websitepagina’s en -berichten dat deze beter gevonden worden op sites als Google en Yahoo) en hebben sinds deze week een kersverse bedrijfsvideo! Deze kun je vinden op onze Hoofdpagina en Facebookpagina.

Tijdens het onder handen nemen van Facebook, Instagram en Twitter (deze sites zorgen voor de meeste doorverbindingen naar de pagina) keken wij vooral naar wat en wanneer wij kunnen plaatsen. We willen een nog meer regelmatige berichtgeving, zodat onze pagina iets beter ‘in de picture’ komt. Daarom hebben wij de tips van SociJel geïntroduceerd, waarin wij jullie een aantal tips geven over het gebruik van social media.

Verder heeft Jelle Postma (op vrijwillige basis) de pagina’s geholpen die hij al lange tijd helpt, namelijk die van KCC en Help Hayet Beat Anorexia. Ook die pagina’s zijn op zoek naar meer groei en meer succes.

Overigens mocht Jelle Postma ook nog een persoonlijk ‘succesje’ vieren, want een van zijn Instagram-foto’s van Breda werd gebruikt door de pagina “InBreda”, dat zo’n 9000 volgers telt. Slechte foto’s maakt hij in ieder geval niet 😉

 

Verder hebben wij weinig bijzondere dingen meegemaakt, behalve dat onze social media kanalen en website langzamerhand beter bereikt worden. We zijn benieuwd wat week 4 gaat opleveren voor ons!

Benieuwd naar wat wij eigenlijk doen? Kijk dan eens op de hoofdpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *