Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #4: De vakantie is voorbij

Na ruim twee maanden vakantie is de zomervakantie ook hier bijna ten einde en dat betekent niet alleen dat de studie hervat wordt, maar ook dat de eerste klus binnen is! Wij zijn door iemand aanbevolen bij een fitnesscentrum, en hebben vrij snel contact opgenomen. Dus gaan wij aanstaande donderdag snel aan de slag met de optimalisatie van hun Internetkanalen!

Verder hebben wij weer een vrij rustig weekje beleefd, en vooral nog even van de laatste week vakantie genoten. Daaronder vielen twee dagjes uit naar Leiden en Utrecht om een aantal foto’s te maken, welke wij later ook voor ons bedrijf kunnen gebruiken. Denk aan omslagfoto’s, foto’s voor berichten, en meer!

Wat betreft de Facebookberichten gaat het steeds beter. De regelmatige berichtgeving zorgt langzamerhand voor meer bereik en meer interacties. Als gevolg weten ook veel meer mensen onze site te bereiken. Er zit dus groei in: nu is het kwestie van deze groei vasthouden, nu er een mooie periode voor de boeg staat.

Waar staat SociJel voor? Kijk eens op Onze hoofdpagina, onze Eerdere Projecten, onze Diensten en Tarieven. Heeft u interesse in een samenwerking met ons? Neem dan contact op met contact@socijel.com of 06-14970933

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *