Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #7: Naamsbekendheid omhoog!

De tijd vliegt, aangezien de herfst alweer is aangebroken, de chocoladekruidnoten weer een paar weken in de schappen liggen, de BTW-aangifte weer gedaan mag worden, en aangezien de zevende week van SociJel weer voorbij is. Deze week verliep vrij rustig voor ons, waarin we niet veel projecten hadden. Zo kon de focus weer wat meer op het zorgen dat onze naamsbekendheid omhoog gaat, zowel online als offline.

Offline betekent dat vooral connecties creëren en in stand houden. Vergis je niet: in verschillende sociale kringen kunnen veel potentiële samenwerkingen verschuilen. Het is mooi om te zien hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn over de ontwikkelingen van ons bedrijf, en die delen wij dan ook graag. Als gevolg kunnen de sociale contacten die wij hebben ons bedrijf weer aanbevelen aan hun contacten, en ook al is het tot nu toe nog rustig gebleven qua opdrachten, geloven wij dat er snel eentje aankomt.

Online gaat het ook voortvarend, want we hebben in de afgelopen twee weken twee keer zo veel weergaven als in de voorgaande weken. Dit is het resultaat van het toepassen en optimaliseren van verschillende strategieën, zoals SEO-optimalisatie, het optimaliseren van Facebook-berichten, en een hoop andere strategieën.

Mooie resultaten dus. Wilt u uw naamsbekendheid omhoog? Dat kan met SociJel! Kijk eens op onze homepageOnze eerdere projecten, onze Diensten en Tarieven of neem Contact met ons op!

Volgende week meer! groei socijel pijl omhoog. Naamsbekendheid omhoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *