Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #8: Stabiliteit en Structuur.

Zoals elke week houden wij jullie op de hoogte van onze progressie en activiteiten, want een beetje openheid is altijd goed. Op dit moment is het nog altijd een kwestie van naam en waarde creëren en dat gaat langzamerhand de goede kant op: de afgelopen 3 weken is het aantal weergaven op onze website flink gestegen en blijven de sitebezoekers ook langer hangen.

Waarschijnlijk hebben jullie gezien dat onze site een kleine restyle heeft gekregen, zodat bezoekers een beter idee hebben over de structuur van onze site en meer geneigd zijn om op onze links te klikken. Hierdoor is het bouncepercentage flink gedaald, en dit betekent dat steeds meer websitebezoekers langer op onze site blijven in plaats van meteen weggaan (Google Analytics is onze vriend). Het aantal weergaven per bezoeker stijgt hierdoor ook en dus blijft onze site langer hangen bij de gemiddelde bezoeker. Zo willen wij dat zien!

 

Daarnaast hebben wij ons afgelopen week ons ‘arsenaal’ versterkt met een camera stabilizer. Een beetje amateur-videograaf weet dat het lastig is om stabiele video’s te maken, omdat deze snel schokkerig zijn. Met de stabilizer hebben wij dit probleem verholpen, waardoor we erg stabiele beelden kunnen maken. We hebben het al uitgetest voor ons bedrijf. Het resultaat vindt u hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *