Hulp bij Content Marketing

­Voor goede marketing heb je content nodig. Content, in de vorm van tekst, video’s en foto’s, kun je gebruiken op social media of op je website, zodat voor de klant duidelijk is waar jouw product of dienst om draait. Wij helpen je daarom met het opzetten van en het bijdragen aan een solide contentstrategie.

Wat is Content Marketing?

Wat is Content Marketing? Dat is het creëren van waardevolle content voor je doelgroep. Maar wat is content dan? Dat zijn onder andere foto-, video- en tekstproducties. Deze producties delen de boodschap van jouw bedrijf of dragen daar aan bij.

Het creëren van de juiste content voor je online merk kan lastig zijn. Hoe kunnen foto’s, video’s en teksten perfect aansluiten op het merk van je bedrijf?

Daar kunnen wij je bij helpen. Over de jaren hebben wij bedrijven geholpen met het opzetten van een Content Marketingstrategie. We maakten social media posts, maakten foto’s voor websites en schoten video’s van evenementen.

Maar we kunnen je ook helpen om zelf ervarener te worden in Content Marketing. We kunnen je de tips en tricks leren om betere content voor je bedrijf te maken.

Wat wij doen

We richten ons met name op de volgende Content Marketingactiviteiten:

Copywriting

Allereerst zijn we veel bezig met copywriting. We schrijven teksten voor websites, blogs en social media. Dit is essentieel, omdat veel bedrijven (te) weinig informatie over hun business online hebben.

We kunnen je helpen met persberichten, social media posts en reacties, e-mail marketing en het aanvullen van je website.

Fotografie

Tekst en beeld vullen elkaar aan. Ze ondersteunen elkaar in het vertellen van een verhaal. Daarom is het belangrijk goede foto’s aan je tekst toe te voegen.

Met deze reden richten wij ons ook op de fotografie. Voor bedrijven maken wij foto’s van producten en diensten, zodat zij die op hun website of socials kunnen zetten. Ook hebben wij enige ervaring in portretfotografie.

Videografie

Audiovisuele content doet het nog beter dan tekst. Video’s zijn daarom een belangrijke toevoeging voor je Content Marketing Strategie.

We maken en bewerken video’s. Bedrijven kunnen deze inzetten voor (social) media advertenties of berichten.

Hulp nodig?

Verbeter je Content Marketingstrategie nu! Wij helpen je graag. Neem contact op met ons, of kijk verder naar onze andere activiteiten.