Over Ons

SociJel is een eenmanszaak uit Capelle aan den IJssel. Het richt zich op de verbetering van de online Marketing en Communicatie van andere bedrijven, organisaties en particulieren. We zijn gespecialiseerd in Social Media Consultancy, maar richten ons ook op actieve content creatie, zoals fotografie en bedrijfsvideografie

Over Mij

Hoi, ik ben Jelle Postma. 21 jaar en afgestudeerd. Ik heb studies International Communication and Media (Bachelor) en Media and Business (Master) aan de Erasmus Universiteit gevolgd. Nu is het tijd om mijn kennis over media en communicatie in te zetten!

Wat ik doe? Ik houd me al een tijd lang bezig met social media. Ik maak social media content, foto’s, video’s en hou ervan om creatieve, betrokken berichten te schrijven.

Mijn eerste ‘project’ begon bij Korfbalvereniging KCC, Daar hield ik met andere vrijwilligers de Twitter, Facebook, Youtube en later ook Instagram bij. Inmiddels zijn we een paar jaar en vele mooie projecten verder.

Hoe kan ik jou helpen?

Met mijn studie- en werkervaring weet ik veel over de hedendaagse media, communicatie en cultuur. De combinatie tussen studie en werk gaf mij de mogelijkheid om academische kennis in praktijk te brengen. Ik kan analytisch en gestructureerd denken, en aan de andere kant ook creatieve en out-of-the-box content leveren. Zo ga ik ook te werk met SociJel. Ik pas academische kennis over het functioneren van de mediawereld in praktijk op een creatieve manier toe.

Ik vind het tof om bedrijven te kunnen helpen met hun online media. Dit doe ik door middel van mediaconsults en brainstormsessies, maar ook door zelf content te maken, zoals social media berichten, foto’s en video’s. Ik ben dus op meerdere gebieden inzetbaar.

Over Socijel Marketing en Communicatie

Sinds 2017 helpen wij bedrijven op korte en op lange termijn aan hun social media strategie. Wij hebben al veel bedrijven blijgemaakt met onze eerdere projecten. Bent u de volgende?