Over Ons

SociJel Marketing en Communicatie is een bedrijf uit Capelle aan den IJssel dat zich richt zich op de verbetering van de digitale Marketing en Communicatie van andere bedrijven, organisaties en particulieren. Het is opgericht om deze organisaties te helpen met het plaatsen en verbeteren van de online content op de sociale media kanalen. Daarnaast is SociJel gespecialiseerd in fotografie en bedrijfsvideografie. Met een variërend aanbod van diensten en eerdere projecten is Socijel niets te gek.

Over de oprichter van Socijel 

Ik ben Jelle Postma, 21 jaar en Masterstudent Media en Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben net klaar met mijn Bachelor Communication en Media aan dezelfde universiteit en heb nog 6 maanden in Calgary gestudeerd. Sinds mijn tienerjaren heb ik al een interesse voor digitale en visuele media, en over de tijd heb ik flink wat ervaring opgedaan in marketing, fotografie en copywriting,

Mijn passie begon met het bijhouden van de social media van Korfbalvereniging KCC, Samen met andere vrijwilligers heb ik het vind-ik-leuks van het kanaal verhoogd van 500 naar bijna 1000. Het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal zijn inmiddels over de 1000 volgers heen en hard op weg naar de 2000. Het bijhouden van social media en het creëren van een hechte community beviel me wel, waardoor ik me steeds meer ging interesseren in het toepassen van social media, fotografie en videografie.

Oprichting

Deze dingen hebben mij gemotiveerd om kennis en kunde in te zetten voor andere bedrijven, om daarmee nog actiever bezig te zijn met social media. Op 9 augustus 2017, precies 19 jaar na de geboortedatum van Jelle Postma, is SociJel officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en zijn de bedrijfsactiviteiten officieel begonnen. Sindsdien heeft SociJel zich flink ontwikkeld en heeft het al veel bedrijven geholpen. Het is enorm leuk om te zien hoe bedrijven zich ontwikkelen na beter en intensiever gebruik van alle mogelijke social media kanalen.

Vaardigheden

Met mijn studies Communication en Media en Media en Business beschik ik over veel kennis over de hedendaagse media, communicatie, cultuur en cultuurverschillen. Gecombineerd met de ervaringen in social media marketing, design, fotografie en videografie weet ik theorie om te zetten in praktijk. Ik ben een kritisch denker en doe graag eens een praatje met jou om kennis te maken en te discussiëren over bepaalde ideeën!

Over Socijel Marketing en Communicatie

Sinds 2017 zijn wij begonnen met het helpen van bedrijven uit Capelle aan den IJssel, Rotterdam en omstreken. Wij hebben deze bedrijven geholpen met het maken van onder andere social media berichten, advertenties, en het verbeteren van de Search Engine Optimization van de bedrijven. Sinds kort zijn wij ook bezig met het ontwikkelen van andere vaardigheden, zoals het coderen van websites, grafisch design en FTP-design.

Wij hebben al veel bedrijven blijgemaakt met onze eerdere projecten. Bent u de volgende?