Categorieën
Geen categorie

Hoera, we zijn jarig!

Waar de eigenaar van SociJel vandaag zijn tienerjaren heeft verlaten, zijn wij vandaag ook jarig! 1 jaar alweer, wat ging dat snel. Het afgelopen jaar heeft meermaals bewezen dat je moet doen wat je leuk vindt, moet durven, en vooral nooit moet opgeven. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd?

Even wennen

Bij het starten van je bedrijf komt veel kijken. Kamer van Koophandel-registratie, elk kwartaal een BTW-aangifte, de jaaraangifte, administratie, social media, promotie, plannen enzovoorts. Een bedrijf starten betekent vooral in de eerste maanden enorm wennen en soms gaan dingen iets moeilijker dan je zou willen. Het eerste half jaar stond vooral in het teken van het bedrijf op de kaart zetten. Naast het actief zijn op social media is netwerken een hele belangrijke factor die kan bijdragen aan de succes van het bedrijf. Daarom leverden we in het begin vooral diensten gratis of tegen een kleine vergoeding. Het handige daarvan is dat je door middel van die diensten een portfolio op kunt bouwen. Daarnaast komen er uit dit soort diensten nieuwe contacten, en uiteindelijk weer nieuwe diensten

Druk druk druk

Na een half jaar ‘voorbereidend werk’ gingen we pas echt los in 2018. We startten in januari een enorm promotieproject voor een lokale politieke partij,greenscreen foto bedrijfsvideo marketing waarbij wekelijks video’s met greenscreen en geluid werden opgenomen. Na een korte rust in april en mei (stage, tentamens, etc.), brandden we in de zomer weer los: we hebben onze website vernieuwd, deden mee aan een enorm gave Inpakmarathon van Sticdhting Jarige Job, en vergrootten stap voor stap ons bereik. Hoe mooi is het dan om 1 jaar na dato dit blogbericht te schrijven, en tegelijkertijd met twee mooie projecten bezig te zijn?

Aanrader

Het eerste jaar SociJel was een mooi jaar, met een groot aantal mooie projecten. Voor degenen die zelf ook een bedrijf willen beginnen, maar nog aan het twijfelen zijn: gewoon doen. Een bedrijf starten geeft een groot aantal mogelijkheden en er zijn zoveel dingen te ontdekken. En blijf altijd optimistisch en houd vol waar je mee bezig bent, ook al zijn sommige periodes wat lastiger dan de andere. Op naar een mooi tweede jaar!

Benieuwd naar wat voor diensten we leveren? Neem gerust contact met ons op!

Categorieën
Geen categorie

De hittegolf en de reacties van marketeers.

“Wat is het warm he? Fel zonnetje he? Het mag wel iets kouder worden, nietwaar?” Hoogstwaarschijnlijk ben je een van deze zinnen al meermaals tegengekomen in gesprekken. Het huidige weer is een ‘hot topic’ op dit moment en gek is het natuurlijk niet. Records worden gebroken en op sommige plaatsen houdt de hittegolf al bijna een maand aan?

Vlammende verkoop

“Wat heeft de hitte dan in hemels naam te maken met marketing?” Zal je je ongetwijfeld afvragen. Het weer, in dit geval de hitte, kan een grote invloed hebben op de verkoop van specifieke producten. IJsverkopers beleven topzomers, strandcafe’s profiteren van de grote hoeveelheid strandbezoekers, en een online winkelketen was afgelopen juli door al haar airco’s heen. De vraag naar verkoelende en zomerse producten is groot.

Pure toeval of slimme actie? 

Is het dan puur toeval dat sommige bedrijven profiteren van de hitte? Deels, want omstandigheden zoals het weer kunnen een impact hebben op de verkoop van het product. Echter, moet je als bedrijf zijnde ook slim inspelen op de weersomstandigheden. Veel marketeers stemmen hun websites bijvoorbeeld af op de zomer. Surf maar eens naar een willekeurige productenwebsite en kijk naar de voorpagina. De kans is groot dat er een of meerdere zomerse artikelen worden gepromoot.

Zomerse Social Media

Ook op de sociale media wordt er volop gediscussieerd over de warmte. En ook daar spelen bedrijven op in met op de zomer afgestemde berichten en advertenties. Hoe kunt uw bedrijf inspelen op de zomer en de hitte? Beeld uzelf in hoe uw mogelijke klant denkt over de hitte, en hoe u als bedrijf kunt reageren op het gedrag en de wensen van de mogelijke klant. Bieden uw producten of diensten uitkomst voor de hitte, of zijn ze oplossingen tegen de hitte? Of past u uw diensten aan wegens de hitte?

Een interessant iets dus om over na te denken. Maar denk niet te lang na, want voor je het weet zijn de regenjassen en wintermutsen alweer in de aanbieding!

Categorieën
Geen categorie

Instagram gaat YouTube achterna. Hoe kunt u dit als bedrijf gebruiken?

Social media pagina’s en kanalen kopiëren alles van elkaar en dus kijkt niemand meer op van de nieuwe stap van Instagram. Het populaire social mediakanaal gaat zich steeds met Instagram TV steeds meer op audiovisuele content richten. Wat betekent dit voor uw marketing-doeleinden?

Instagram TV marketing

De veranderingen

Ook al is Instagram al immens populair, probeert het een grotere jonge doelgroep te bereiken. Daarom heeft het Instagram Television geïntroduceerd.  Gebruikers kunnen lange video’s tot wel 10 minuten plaatsen, terwijl het aantal video’s en de lengte van de video’s voorheen vrij beperkt waren.

Daarmee lijkt Instagram een een nieuwe koers te varen: waar het eerst vooral focuste op foto’s lijken video’s ook steeds belangrijker te worden voor Instagram.

Instagram vs. YouTube

Hiermee gaat Instagram de strijd aan met YouTube, het populaire videomerk van Google. Uiteindelijk wil Instagram functies aan gaan bieden die YouTube ook heeft, om zo ook de YouTube gebruikers naar het social media kanaal te lokken.

Of het Instagram ook gaat lukken is maar de vraag. Wel heerst er bij sommige YouTube producers onvrede over het beleid van YouTube. Als Facebook, de eigenaar van Instagram, hierop in kan spelen, kan het een grote slag slaan.

Instagram TV en marketing

Met de introductie van Instagram TV is er weer een social media kanaal bijgekomen dat het gebruik van video’s ondersteunt. Zoals eerder aangegeven, is het afwachten of Instagram TV een succes wordt. Wel betekent dit een nieuwe mogelijkheid om video’s voor uw bedrijf te publiceren.

Naast Facebook en YouTube komt er dus een grote speler bij in de online videowereld. Uiteindelijk krijgt u ook de mogelijkheid om videoadvertenties te plaatsen op Instagram. En mocht het Instagram TV-experiment van Facebook slagen, dan heeft u straks een nieuwe, jonge doelgroep waaraan u uw bedrijf via video kunt tonen. Houd de ontwikkelingen dus goed in de gaten!

Foto en video

Het gebruik van foto’s en video’s in social media berichten is belangrijk. Gemiddeld trekken foto- en videoberichten op social media meer weergaven en interacties dan teksten. Daarnaast kunnen foto’s en video’s klanten een beter beeld geven over het bedrijf en de producten of diensten van het bedrijf.

Heeft u al een bedrijfsvideo in gedachte? Deze kunt u maken met SociJel! Of heeft u vragen over social media? Kijk dan eens naar de opties voor Social Media Marketing of stuur een mailtje naar contact@socijel.com!

Categorieën
Geen categorie

Surprise, het Facebook algoritme is aangepast!

Verrassing, een veranderd Facebook algoritme!Facebook heeft sinds deze week haar lay-out voor mobile devices aangepast. Aangezien de traditionele media zich momenteel vooral verdiepen in het recente dataschandaal, is het hen nog niet opgevallen, is het de meeste mensen nog niet opgevallen. Omdat het weer een zeer interessante wijziging is in een een toch al roerige periode voor Facebook, laten wij u zien wat er is veranderd!

Veranderd Facebook algoritme: Aanpassen voor de Facebook-gebruiker

Begin dit jaar bracht Facebook naar buiten dat het algoritme, dat betekent op welke manieren de berichten geordend worden, veranderd zou worden. Dit omdat Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, wilde dat Facebook een nog groter sociaal platform moest worden. Het moest draaien om de sociale interacties tussen mensen dat bedrijven van buitenaf zouden minder invloed hebben. Best ironisch gezien het feit dat er met de data van de consument gespeeld wordt.

Na enkele testcases lijkt het dat dit veranderde algoritme langzaam doorgevoerd wordt in de mobiele app van Facebook. De Facebook-gebruiker zal meer berichten en acties van  vrienden en gevolgde pagina’s vinden, en minder vaak nadrukkelijk foto’s zien van pagina’s die niet gevolgd worden.

Deze foto’s van de niet-gevolgde pagina’s komen nog wel in het Facebook algoritme voor, maar dan minder nadrukkelijk, zoals hierboven. Voor velen een goede uitkomst, omdat zij de zinloze “tag-je-vriend-als”-berichten beu zijn, voor anderen een minder goede uitkomst, omdat dit soort berichten juist inspireerden om nieuwe pagina’s te volgen.

Hoe kan je ervoor zorgen dat je dit soort berichten toch kunt zien?

  • Je kunt nog steeds berichten van pagina’s die je (nog) niet volgt zien, maar wanneer je op je telefoon zit zal je actief op het bericht moeten klikken. Vervolgens opent Facebook het bericht voor je en krijg je de werkelijke weergave van de foto en de bijbehorende reacties te zien.
  • Mocht je het bericht leuk vinden, like het niet alleen, maar kijk ook eens wat die pagina nog meer te bieden heeft.  Als je die pagina leuk vindt en gaat volgen, dan komen meer van dit soort berichten actief (en in volle grootte) in je tijdlijn binnen.
  • Gebruik de Facebook-website op je computer. Hier kun je berichten van pagina’s die je niet volgt nog steeds zien. Je kunt voor je mobiel ook Facebook via je internetbrowser gebruiken

Veranderingen voor ondernemers

Ook voor bedrijven zal er wat veranderen. Door de verandering in de mobiele app, zullen zij veel minder organische weergaven binnenhalen. Dit betekent automatisch minder potentiële klanten. Wat kunnen zij doen om toch succesvol te blijven op sociale media?

Zoals je hierboven ziet, zien mobiele gebruikers slechts een preview van je bericht, wie op het bericht gereageerd heeft en hoeveel mensen het bericht leuk hebben gevonden. Pas jezelf hier op aan!

  • Facebook geeft slechts  een verkorte versie van de tekst bij een foto of video. De gebruiker zal dus alleen de eerste paar woorden van het bericht zien. Wees dan ook strategisch over wat je in die eerste woorden plaatst. Geef de kern van het bericht weer in de eerste woorden. Deze zullen ervoor zorgen of iemand op het bericht gaat klikken of niet
  • Zorg voor veel interactie met je volgers. Niet-volgers krijgen alleen berichten van pagina’s te zien waar zijn of haar vrienden op gereageerd hebben. Maak je berichten dus zo aantrekkelijk mogelijk. Daardoor vergroot de kans dat iemand reageert op dit bericht.
  • Zorg ook voor een aantrekkelijke foto. Niet-volgers zien in jouw geplaatste foto in een miniatuur. Hoe aantrekkelijker de foto is, des te groter de kans is dat niet-volgers op je foto klikken
  • Vraag of mensen die je pagina nog niet leuk vinden, maar wel je bericht leuk vinden, de pagina kunnen liken. Wanneer deze mensen de pagina liken, zullen zij meer berichten van je pagina zien.

Zijn er dan alternatieven?

Ja, natuurlijk! Je social media-activiteiten namens je bedrijf moeten niet alleen via Facebook gaan. Je kunt ook media websites als Twitter, Instagram, LinkedIn,  en zelfs YouTube gebruiken. Houd ook opkomende social media pagina’s in de gaten, zoals Vero. Gezien de heisa rondom Facebook, zullen er mensen zijn die op zoek zijn naar alternatieven, en dus zullen zij naar andere social media websites trekken.

 

Categorieën
Geen categorie

Hallo Vero! Ondernemers, pak jullie kans!

Onlangs werden wij geattendeerd op een nieuw social media platform: Vero. Het platform wordt door sommigen betiteld als dé concurrent van Instagram. Het recent gelanceerde Vero lijkt op veel aspecten ook op Instagram, maar het verschilt twee aspecten: Vero heeft een chronologisch algoritme en er worden geen advertenties getoond.

Vero: Succes of flop?

Juist die twee verschillen maken Vero een ware hype. Na een paar dagen zijn er al meer dan een half miljoen gebruikers en ook in Nederland stijgt de populariteit. Het is een reactie van vele gebruikers, die het algoritme en de ontelbare irrelevante advertenties van Instagram beu zijn.

Een van de nadelen van Vero is dat het in de beginfase zit en dus nog duidelijke kinderziektes vertoont. Daarnaast zal het voor velen wennen zijn om door de app te navigeren. Ook is Vero van plan om betaalde abonnementen in te voeren. Dit zal de voornaamste inkomstenbron zijn voor het bedrijf.

Niet geschoten is altijd mis

Gaat Vero zich in het rijtje plaatsen van Facebook, Twitter en Instagram of raakt het binnen de kortste keren in de vergetelheid? Het blijft gissen. Alle voor- en nadelen daarbuiten gelaten, kan het voor de ondernemer een interessante optie zijn om voor Vero te kiezen. Want met deze app kun je succes maken door creatief te zijn, in plaats van door geld te besteden aan advertenties. Daarnaast is de kans veel groter om te groeien nu er nog niet veel populaire gebruikers zijn. Ondernemers, pak jullie kans! niet geschoten is altijd mis.

Een goede social media strategie nodig? Op zoek naar goede content? Neem gerust een kijkje op onze site!

Categorieën
Geen categorie

SociJel breidt mogelijkheden uit met greenscreen

Deze week heeft SociJel geïnvesteerd in een gloednieuw greenscreen. Deze is vandaag voor het eerst gebruikt voor opnames voor D66 Capelle aan den IJssel. Met de komst van het greenscreen kan SociJel foto’s en video’s maken waarbij de achtergrond aangepast kan worden. Ideaal dus voor aangepaste promotievideo’s en voor portretfotografie.

Bent u de volgende klant die profijt heeft van ons mooie nieuwe greenscreen? Neem contact met ons op!

Categorieën
Geen categorie

Vijf redenen waarom fotografie en videografie tijdens evenementen zorgen voor meer publiciteit.

Afgelopen woensdag was SociJel voor Korfbalvereniging KCC op de KorfbalWinterFun, een evenement in het nieuwe jaar dat gericht is om basisschoolkinderen in beweging te krijgen en om publiciteit en leden te werven. Een topevenement waar wij veel blije gezichten gezien hebben. Tijdens de KorfbalWinterFun hebben enkelen voor de fotografie gezorgd, en wij maakten videobeelden van het evenement. Een mooi resultaat. Naast dat foto’s en video’s op evenementen de deelnemers leuke herinneringen geven, zijn deze ook erg voordelig voor de organisatie zelf. Hier volgen vijf redenen waarom men fotografie en videografie tijdens evenementen moet overwegen

26167486_378521879219910_5440504393248352640_n.jpg

1. Foto’s en video’s zorgen voor iets ‘tastbaars’

Foto’s en video’s zorgen voor een mooie herinnering van het evenement, zowel voor de deelnemers, als vrijwilligers, als organisator. Bekijk het eens vanuit eigen perspectief. Als jij naar een festival gaat, of een concert gaat. Laat jij dan je telefoon in je zak zitten of maak je toch een paar foto’s of video’s? In een foto en een video kan al veel van het evenement vastgelegd worden. Niet allen wat het evenement inhield, maar ook de emotie en gezelligheid daarachter.

2. De gemaakte foto’s en video’s kunnen gebruikt worden door de organisatie 

Tijdens of na het evenement kan de organisatie de gemaakte foto’s en video’s gebruiken voor haar eigen publiciteit. Wat wij in het geval van de KorfbalWinterFun gedaan hebben, is tijdens het evenement een aantal video’s publiceren om de dag erna de ‘aftermovie’ van het evenement online te zetten. Als resultaat heeft de Facebookpagina veel likes en weergaven ontvangen, waardoor niet alleen de leden en volgers de video bekeken hebben, maar ook mensen daarbuiten. De gepubliceerde video’s zorgen ervoor dat deze mensen ook de video zien, en waarschijnlijk als gevolg de Facebookpagina bekijken, en uiteindelijk misschien de site bekijken of zelfs een bezoekje brengen aan de organisatie. Houd dus rekening met het feit dat een simpele foto of video al voor veel resultaat kan zorgen.

3. De gemaakte foto’s en video’s kunnen worden opgemerkt en/of gebruikt door anderen.

De sociale mens moét aan anderen laten weten dat hij of zij ergens heen gaat of heen is gegaan. Berichten, foto’s en video’s rondom het evenement zorgen dus automatisch voor veel interactie met degenen die gaan naar het evenement. Denk alleen al bijvoorbeeld aan wanneer een organisatie een evenement aanmaakt op Facebook. Mensen laten via Facebook weten dat ze gaan of dat ze geïnteresseerd zijn in dat evenement. Daarnaast, wanneer er foto’s en video’s tijdens evenementen gemaakt zijn, zullen er ongetwijfeld personen opstaan die door anderen opgemerkt worden. Zij worden vervolgens getagd in een reactie en zullen het de foto of video waarschijnlijk ook liken of reageren. Allemaal meer weergaven en publiciteit voor de organisatie. Een win-win situatie dus.

Denk ook aan het feit dat veel mensen foto’s en video’s kopiëren en gebruiken op hun eigen social media pagina’s, wat ook een positief effect kan hebben op de publiciteit van het evenement en de organisatie.

4. Foto’s en video’s kunnen gebruikt worden voor het promoten van volgende evenementen 

Dit statement spreekt voor zich. Doordat er foto’s en video’s zijn gemaakt tijdens de KorfbalWinterFun, kan KCC deze gebruiken voor de promotie van de volgende KorfbalWinterFun, en ook voor andere activiteiten die de vereniging voor de jeugd organiseert. Daarmee kan de organisatie aantonen dat het vorige georganiseerde evenement succesvol was en dat bied garanties voor wederom een leuk evenement.

5. Ook offline wordt er gepraat over het evenement 

Denk erom dat foto’s en video’s niet alleen online gedeeld worden. Wanneer mensen met elkaar praten kan ook zomaar het georganiseerde evenement als gespreksonderwerp gebruikt worden. Deelnemers aan het evenement kunnen bijvoorbeeld vertellen hoe gezellig ze het hebben gehad en om een beeld te geven van die gezelligheid en van  hun deelname tijdens het evenement, kunnen zij de foto’s en video’s gebruiken. Wellicht enthousiasmeren juist zij hun contacten om de volgende keer ook te komen. Het promoten van evenementen betekent dus niet alleen het gebruik van social media, persoonlijk contact is ook erg belangrijk.

Alle bovengenoemde redenen dragen dus bij aan een succesvolle publiciteit van het evenement en de organisatie. Denk dus zeker aan hoe je jouw georganiseerde evenement wilt tonen aan het publiek en zorg er zeker voor dat er een of meerdere foto’s van het evenement zijn gemaakt. Uiteraard kunt u ook ons inhuren voor het maken van foto’s en video’s

Categorieën
Geen categorie

De Week van SociJel: Eindelijk, de feestdagen zijn bijna voorbij!

Eindelijk, de feestdagen zijn bijna voorbij! Hebben wij dan zo’n hekel aan de feestdagen? Nee hoor, we houden ervan en wij zijn niet de enigen. Naast dat de feestdagen iedereen de gelegenheid bieden om bijeen te komen en te vieren, geven deze alle bedrijven de mogelijkheid om flink te verdienen aan de dagen.

Daarvoor moeten bedrijven wel aantrekkelijke acties organiseren en aantrekkelijke berichten maken, en daar zijn vooral grote bedrijven erg goed in. De Sinterklaas- en kerstcommercials worden op televisie tot in den treure afgespeeld en ook op online mediakanalen als Facebook, Twitter en Instagram vind je veel kerstcontent.

Logisch ook, want de feestmaanden zijn goudmijnen voor bedrijven: er moeten sinterklaas- en kerstcadeau’s gekocht worden, de vuurpijlen worden binnen geslagen en ook in Nederland wordt Black Friday steeds populairder. En dus vind je veel advertenties op de sociale mediakanalen.

Minder organische weergaven 

En dat is gelijk het ‘nadeel’ voor de kleinere bedrijven. Logischerwijze geeft Facebook de voorkeur voor betaalde advertenties en die worden dus vaker in de tijdlijn van mogelijke klanten weergeven. Als gevolg verdwijnen de niet-betaalde berichten naar de achtergrond en dus merken veel bedrijven een daling in de organische weergaven. Eigenlijk ‘dwingt’ Facebook de kleinere bedrijven dus tot óf heel erg creatieve content maken, of te betalen voor je content en het liefst een promotie ervan.

Nu het feestseizoen is afgelopen, de kerstpromoties zijn stopgezet en het nieuwe jaar bijna gaat beginnen, zullen de organische weergaven weer langzamerhand omhoog gaan. En dat geeft de kleine ondernemer hoop op een mooi en succesvol 2018!

Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #14 en #15: Nieuwe kwaliteiten ontdekken en balsponsor op topniveau

SociJel heeft wederom een paar drukke weken achter de rug, waarin het weer flink wat tijd heeft geïnvesteerd. Dat is ook ondernemen. Maar ondernemen is niet alleen tijd, geld en moeite investeren in je bedrijf, maar ook nieuwe dingen ontdekken en genieten van waar je mee bezig bent.

Zoals bekend zijn we flink bezig met een samenwerking met kledingbedrijf ZinhoDrion en beide partijen werken flink aan meer naamsbekendheid. ZinhoDrion is op dit moment flink aan het groeien met haar Facebook– en Instagram-kanalen en samen met SociJel kijkt het naar welke manieren van promotie van toepassing kunnen zijn op het bedrijf. Zo is het al een tijdje bezig met fotografie en daar heeft SociJel sinds vorige week zondag ook haar steentje aan bijgedragen.

Op de Rotterdamse avondshoot hielden SociJel en ZinhoDrion een fotoshoot met enkele modellen om de kleding te promoten. Daarmee ontdekten wij in portretfotografie een nieuw gebied en nieuwe mogelijkheden voor SociJel. Iets wat wij voorheen nog bijna nooit gedaan hebben kan in de toekomst wellicht uitgroeien tot een van onze specialiteiten. Tevens bood de fotoshoot ons een prima mogelijkheid om ons bedrijf uitstekend op de kaart te zetten, dus wij zijn tevreden! Het resultaat? Oordeel hieronder.

Ook zijn wij hard bezig om Korfbalvereniging KCC te helpen, en gisteren waren wij trotse balsponsor bij een korfbalwedstrijd op het hoogste niveau, wat leidde tot meer naamsbekendheid en een mooie herinnering rijker voor ons bedrijf. Zo zit het eerste kwartaal SociJel er al op en staat er een op het oog mooie toekomst voor ons te wachten. Wij zijn klaar om meer bedrijven te gaan helpen aan succes!

Kijk ook eens naar
Meer online bereik met SociJel Marketing en Communicatie
Eerdere Projecten
Diensten en Tarieven
Contact

23845724_747357015453593_756323431639691544_o.jpg

Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #12 en #13: Online en offline beter in beeld.

Als men naar de social media activiteit op de Facebookpagina’s keek, zou men denken dat SociJel een tijdje inactief is geweest. Hier is echter geen sprake van, want we hebben het de afgelopen twee weken erg druk gehad.

De samenwerkingen met ZinhoDrion en de Crowdfundactie verlopen voorspoedig, en sinds afgelopen maandag is daar een samenwerking bijgekomen: De samenwerking met Korfbalvereniging KCC. SociJel zal zich nog meer inzetten voor de sociale media en de videoproductie voor de Korfbalvereniging en zal promotievideo’s gaan maken voor bedrijven die sponsor zijn bij KCC. Als dank daarvoor kan SociJel zich als sponsor tonen op de website, livestream en narrowcasting-kanalen kanalen van KCC en daarbij komt het feit dat de videoproductie voor de bedrijven een uitstekende gelegenheid is voor SociJel om te netwerken.

Over netwerken gesproken: SociJel heeft nu haar eigen visitekaartjes en neemt steeds vaker contact op met andere personen en bedrijven, met als doel: meer succes voor SociJel en meer succes voor de andere bedrijven. KCC en Koophuis, voor wie wij onze eerste video mochten maken, hebben hun voordeel er al aan gedaan. Heeft uw bedrijf binnenkort ook succes aan de samenwerking met SociJel? Kijk eens naar onze Diensten en Tarieven. Wij kunnen tegen een scherp tarief een bedrijfsvideo maken, of uw social media kanalen onder handen nemen. Neem eens contact met ons op!