Social Media Uitbesteden? Wij bieden jou de geschikte hulp.

social media marketing f

Heb je zelf geen tijd om jouw social media kanalen te onderhouden, of wil jij meer weten over effectieve online marketing? Bij ons kun je jouw social media uitbesteden én je kunt bij ons terecht voor social media marketing consults. 

Het belang van social media marketing

Online Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Met meer dan 3.6 miljard social media gebruikers wereldwijd is social media the place to be voor bedrijven.

Social Media Marketing is echter niet alleen maar het plaatsen van berichten. Het is veel meer dan dat. Social Media 1) verbindt, waardoor je 2) je merk vergroot, waarna je 3) resultaten kunt boeken.

1) Jouw bedrijf is online zichtbaar

Connecties maken. Dat is de functie van social media. Maak niet alleen content waarmee je je bedrijf kunt promoten. Maak ook berichten die jou en je doelgroep kunnen verbinden.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit allerlei manieren waarop jij met je publiek kunt verbinden.

2) Je vergroot het merk van je bedrijf

Lukt het je bedrijf om regelmatig te berichten en om te verbinden met je doelgroep?

Mooi, want als resultaat van de wisselwerking tussen jou en je volgers, wordt jouw persoonlijk merk of het merk van je bedrijf steeds bekender.

Jouw volgers weten wat ze van jou verwachten en raden je aan bij andere bedrijven. Ook zullen volgers meer geneigd zijn om te reageren op jouw berichten of jouw berichten te delen met hun vrienden. En die mensen zijn vast wel benieuwd naar jouw merk…

3) Resultaat halen:

Resultaten vloeien niet zomaar uit een social media bericht. Ze vloeien juist uit de relatie die jij creëert met je volgers. Hoe sterker de band met je doelgroep, hoe groter de kans is dat je volgers daadwerkelijk klanten worden.

De nadelen van social media

Dus, best makkelijk, toch? Ja, en nee. Social Media heeft namelijk een paar aandachtspuntjes:

  1. Social Media is onmisbaar: Het is een van de belangrijkste manieren waarop je reclame kunt maken voor jouw bedrijf. Potentiële klanten besteden steeds meer tijd op kanalen als Facebook, Twitter, Instagram en – sinds kort – TikTok. Bedrijven (en waarschijnlijk jouw concurrenten ook) maken daar dankbaar gebruik van.
  2. Social Media kost tijd: Dus, wat let je om wat social media berichten te maken? Juist: tijd. Je bent bezig met dingen waar jij goed in bent. Het is goed om tijd te besteden aan het maken van social media berichten. Echter, dit moet niet ten koste gaan van belangrijkere zaken.
  3. Social Media vergt ervaring. Hoewel het vrij simpel lijkt, zitten er een hoop onderliggende processen achter het succesvol runnen van je media-kanalen. Daar moet je kennis voor hebben. Je moet weten wat je doelgroep is en hoe je die op de meest efficiënte manier kunt bereiken.

Waarom je jouw media-kanalen aan ons over kunt laten

Als je digital marketing belangrijk vindt, maar er zelf weinig tijd voor of ervaring in hebt, dan kun je jouw social media marketing aan ons uitbesteden. Wat doen wij dan?

Zo ziet een social media weekje eruit:

Waarom je voor consults bij ons aan het juiste adres zit.

Wil je zelf aan de slag met social media, maar weet je niet hoe? Ook dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Ook kunnen wij samen met u kijken wat de beste opties zijn om betaalde content te plaatsen (denk aan Facebook- en Twitter-advertenties). Wij hebben al een paar pagina’s laten groeien. Is uw pagina de volgende?

Neem contact met ons op.