Categorieën
Geen categorie

SociJel en ZinhoDrion gaan de samenwerking aan

ROTTERDAM – Afgelopen donderdag 19 oktober  kwamen SociJel en ZinhoDrion bijeen in het Groothandelsgebouw te Rotterdam. Na een veelbelovend gesprek hebben beide partijen besloten een interessant samenwerkingsverband aan te gaan.

Beide partijen kenden elkaar al deels als persoonlijk contact en zijn elkaar nauwlettend op de voet gaan volgen. Sinds deze week is deze interesse dus uitgegroeid tot een partnership, waarin beide partijen elkaar op hun eigen manier gaan steunen.

SociJel zal ZinhoDrion de komende periode gaan helpen met het analyseren en verbeteren van hun social media netwerk, en zal het kledingbedrijf ook gaan helpen met content marketing door middel van foto- en videografie. ZinhoDrion zal het marketing en communicatiebedrijf gaan introduceren in de bedrijvenwereld, en zal op termijn ook bedrijfskleding voor SociJel regelen. SociJel is klaar om deze zeer interessante samenwerking aan te gaan, en hoopt op een succesvol resultaat.

ZinhoDrion is een kledingproducent in Rotterdam dat zich richt op de jongere generatie. Het creëert unieke en kwalitatieve kleding, waaronder shirts, broeken en petten, en levert sinds kort ook kleding voor bedrijven. ZinhoDrion hoopt op termijn nog meer naam te creëren in de kledingwereld. Meer informatie over ZinhoDrion kunt u hier vinden.

Ook interesse in een Samenwerking? Kijk naar de Diensten en Tarieven of neem Contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *