Categorieën
Geen categorie

Waarom een samenwerking met SociJel succesvol is voor uw bedrijf

 

 

visitekaartje back

SociJel is een nieuw Marketing en Communicatiebedrijf dat op 9 augustus 2017 is opgericht, en sinds die tijd is het bedrijf al flink gegroeid. Het doel van SociJel is om andere bedrijven ook te laten groeien, door het opzetten van een goede social media strategie.

Wat houdt een samenwerking in? 

Wanneer uw bedrijf en SociJel de samenwerking aangaan, gaan wij ervoor zorgen dat uw bedrijf op termijn beter zichtbaar is op de sociale media. En dat is handig ook, want de sociale media zijn dé bronnen voor mogelijke nieuwe klanten. Samen kijken wij naar wat het beste is voor uw bedrijf, en samen zetten wij een strategie uit om uw doelen te bereiken.

SociJel is tot verschillenden diensten in staat, en dat tegen een zeer scherpe prijs van maar 20 euro per uur. En samen gaan we ervoor zorgen dat die 20 euro per uur meer dan terugverdiend worden. Wat wilt u als bedrijf? Wilt u een bedrijfsvideo? Wilt u foto’s laten maken voor uw producten? Of weet u zich geen raad met Facebook en heeft u hier hulp voor nodig? Wij bieden op dit soort vragen de oplossing.

Eerdere samenwerkingen 

SociJel helpt op dit moment al een aantal bedrijven met het vergroten van hun bereik en dat verloopt op dit moment voorspoedig. Zo heeft de eerste week van een samenwerking met ZinhoDrion al geleid tot een groei in weergaven, pagina-vind-ik-leuks en meer.

De keuze is aan u. 

U bent degene die bepaalt wat het beste is voor uw bedrijf, en u bepaalt hoe lang de samenwerking met SociJel duurt. Wij schrijven uw bedrijf geen strategie voor, maar kijken samen naar de doelen, mogelijkheden, en de beste strategieën, en samen gaan wij op zoek naar groei voor uw bedrijf. Samen gaan we op weg naar succes.

Contact

U kunt contact met ons op nemen via contact@socijel.com, of bel/app ons via
06-14970933. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en een gesprek inplannen.  Waar wacht u nog op? Kies voor SociJel, samen op weg naar succes!

Digitaal groter worden met SociJel Marketing en Communicatie

Over

Apparatuur en software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *