Categorieën
Geen categorie

De Week van SociJel #11: Flink in de weer

In de vorige week van SociJel meldden wij al dat het echte werk ging beginnen nu we de samenwerking met ZinhoDrion en Help Hayet Beat Anorexia zijn aangegaan. Deze week begon het werk ook echt, en de recente activiteiten die door SociJel zijn uitgevoerd, zijn niet onopgemerkt gebleven.

De week van socijel bloem daisy

Precies een week na de gestarte samenwerking met ZinhoDrion werd de theorie praktijk, en ging SociJel samen met ZinhoDrion aan de slag om hun merk beter zichtbaar te maken. Samen maakten wij foto’s van hun assortiment op een indrukwekkende locatie te Rotterdam, en maakten wij een plan voor de distributie van deze foto’s via de social media kanalen. De samenwerking blijkt tot nu toe succesvol, aangezien SociJel en ZinhoDrion elkaar op verschillende aspecten, en vooral in de bevlogenheid, perfect aanvullen. Samen kijken wij kritisch naar wat het beste is voor ZinhoDrion op social media gebied, wat tot nu toe tot goede resultaten op de social media kanalen heeft geleverd.

Daarnaast hebben wij gisteren Korfbalvereniging KCC/SO natural geholpen met het filmen en bewerken van een promotievideo voor een van hun sponsoren. Een voorproefje op de video vindt u alvast hier, en uiteraard zullen wij het resultaat binnenkort plaatsen op onze Facebookpagina. Overigens hebben wij binnenkort nog wat moois te melden over SociJel en KCC/SO natural, dus houd onze pagina goed in de gaten!

Help uw bedrijf naar meer online bereik en succes! Kijk op de homepage of neem Contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *