Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #12 en #13: Online en offline beter in beeld.

Als men naar de social media activiteit op de Facebookpagina’s keek, zou men denken dat SociJel een tijdje inactief is geweest. Hier is echter geen sprake van, want we hebben het de afgelopen twee weken erg druk gehad.

De samenwerkingen met ZinhoDrion en de Crowdfundactie verlopen voorspoedig, en sinds afgelopen maandag is daar een samenwerking bijgekomen: De samenwerking met Korfbalvereniging KCC. SociJel zal zich nog meer inzetten voor de sociale media en de videoproductie voor de Korfbalvereniging en zal promotievideo’s gaan maken voor bedrijven die sponsor zijn bij KCC. Als dank daarvoor kan SociJel zich als sponsor tonen op de website, livestream en narrowcasting-kanalen kanalen van KCC en daarbij komt het feit dat de videoproductie voor de bedrijven een uitstekende gelegenheid is voor SociJel om te netwerken.

Over netwerken gesproken: SociJel heeft nu haar eigen visitekaartjes en neemt steeds vaker contact op met andere personen en bedrijven, met als doel: meer succes voor SociJel en meer succes voor de andere bedrijven. KCC en Koophuis, voor wie wij onze eerste video mochten maken, hebben hun voordeel er al aan gedaan. Heeft uw bedrijf binnenkort ook succes aan de samenwerking met SociJel? Kijk eens naar onze Diensten en Tarieven. Wij kunnen tegen een scherp tarief een bedrijfsvideo maken, of uw social media kanalen onder handen nemen. Neem eens contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *