Categorieën
Geen categorie

De week van SociJel #9: Beter zichtbaar en hoorbaar

Week 9 is inmiddels weer voorbijgevlogen en het is dus weer tijd voor een nieuwe week van SociJel, waarin teruggeblikt wordt op de afgelopen week. Ook die week verliep vrij rustig voor ons, maar wederom werd er op online gebied terrein geboekt. Ook hopen we jullie binnenkort snel op de hoogte te houden van eventuele samenwerkingen.

Investeren in geluid

SociJel blijft investeren. Vorige week verbeterden wij het beeld met het kopen van een stabilizer, deze week hebben wij een videomicrofoon gekocht. Deze microfoon zorgt ervoor dat de opgenomen beelden nog helderder klinken dan voorheen, en dus kunnen wij nog meer professionele beelden voor uw bedrijf aanleveren. Benieuwd wat wij kunnen? Kijk eens naar onze Diensten en Tarieven en Apparatuur en software.

Gratis bezoekers trekken

We trokken deze week net iets minder bezoekers dan in de weken ervoor. Dit komt vooral door het feit dat we minder berichten op onze site hebben geplaatst, en doordat wij (tijdelijk) geen berichten hebben gepromoot.  Desondanks hebben wij meer weergaven per bezoeker getrokken, door meer structuur in onze site te brengen. Wanneer wij weer doorgaan het het online adverteren, en artikelen gaan schrijven over door ons uitgevoerde diensten, verwachten wij dat dit aantal weergaven alleen maar omhoog gaat.

Aan de andere kant proberen wij onze site meer via de sociale media ter aandacht te brengen. We zijn constant op zoek naar nieuwe content en wij proberen ook meer luchtigere posts te plaatsen (over het weer, weekend enzovoort). Het belangrijkste is dat de berichten zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor de bezoeker.

Tenslotte

Tenslotte sluiten we af met een dringende tip: Denk altijd na voordat je iets plaatst. Waarschijnlijk heeft u de heisa rondom de Dove-campagne ook gevolgd. Één bericht kan al leiden tot (permanente) imagoschade voor uw bedrijf. Denk dus goed na over wat u plaatst.

Volgende week meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *