De Week van Socijel #5 en #6: waarde creëren en kennis opdoen

Aangezien het bedrijfsleven veel tijd vereist en het universitaire leven weer nadrukkelijk aan de gang is, hadden we iets minder tijd over om jullie op de hoogte te houden. maar SociJel is Socijel niet als we jullie niet op de hoogte stellen van onze laatste projecten, en dus is het tijd voor een gecombineerde week van SociJel: Week 5 en week 6!

Als beginnend bedrijf is het nog altijd lastig om klanten te vinden, omdat je nog niet veel ‘waarde hebt gecreëerd voor je potentiële klanten”, om het zo mooi in universitaire termen te zeggen. Het creëren van waarde is simpelweg het laten zien waartoe je in staat bent, waar je bedrijf voor staat, en wat je kan betekenen voor je klanten. Om die waarde toch te verhogen zijn wij afgelopen zondag (onverwacht) op pad geweest om een Fotoshoot te doen met Leyla Mammadova. Dit betekent meer bekendheid voor ons bedrijf, en genoeg foto’s voor Leyla om te gebruiken.

Het betekende gisteren in ieder geval een hoop clicks naar onze site gisteren: niet alleen omdat we het artikel gedeeld hebben, maar ook door een goede SEO-strategie. Doordat we simpelere en praktische zoektermen gebruikten, werd de link ook via Google een aantal keer gevonden. Een mooi gegeven voor onze site, waardoor we langzamerhand verder groeien en meer bekender worden.

Daarnaast volgt Jelle Postma, eigenaar van Socijel, momenteel een universitair vak dat zich volledig richt op het zaken doen en hoe de media daar invloed op kan hebben. Een zeer nuttige les, waardoor we jullie binnenkort nog meer kennis kunnen overdragen ;).