1 Op 1 Marketing advies

Problemen los je op door middel van communicatie.

Of je nu wel Marketingervaring hebt of niet. Soms zie je door de bomen van Social Media, SEO en Strategie het bos niet meer. Niet heel gek. Marketing is lastiger dan het lijkt.

Je kent het lastige van Marketing wel: Hoe zet ik mijn Social Media goed in voor mijn bedrijf? Hoe zorg ik voor een goed online merk? Hoe zet ik mijn ‘slechte’ ideeën om naar een goed product?

Vaak kan je die vragen zelf beantwoorden. Maar soms heb je nog een extra steuntje in de rug nodig. Het steuntje dat je in de juiste richting stuurt. Een aha-momentje.

En daarom geef ik 1-op-1 sessies aan ondernemers. Om met hen 60 minuten lang in gesprek te gaan voor dat juiste steuntje in de rug. Om alle onbeantwoorde vragen te beantwoorden, en om alle Marketing-problemen die je hebt samen op te lossen.

Zodat jij met een goed gevoel verder kunt aan je eigen Marketingplan!

Zo ga ik je in een 1-op-1 sessie helpen!

Ik geef deze 1-op-1 lessen om jou te helpen. Niet voor mezelf. Niet om jou een standaard les te lezen over Marketing. Niet om een of ander lespakket aan te bieden waarmee je binnen 6 weken een uitstekende Marketer wordt. Nee, het draait echt om jou, jouw bedrijf en jouw vraagstuk.

Daarom stem ik de inhoud van iedere 1-op-1 sessie af op jou wensen.  

Dus zo ziet een sessie er uit:

Adviseren, Brainstormen of coachen – Voor ieder wat wils.

Als je als ondernemer je eigen Marketingtrategie voor je bedrijf op wilt bouwen, niet genoeg weet over Marketing, maar wel meer wilt leren, dan kan ik je daarbij helpen. Zo kan ik je algemene Online Marketingtips geven, maar kan ik jou ook concreet helpen aan het juiste Marketingplan voor jouw bedrijf.

Brainstormsessies: Soms kan je op een idee vastlopen, of weet je even niet meer wat je precies met je online Marketingstrategie aan moet. Hiervoor kan een 1-op-1 brainstormsessie handig zijn. Ik kan je helpen aan creatieve ideeën en ik kan je ook helpen aan een creatieve Marketing mindset.

Werken aan je persoonlijke brand: In de digitale wereld is het belangrijk om jezelf goed te laten zien. Niet alleen als bedrijf maar ook als individu. Ik kan jou helpen met het opzetten en het versterken van je eigen online personal brand.

Waar vindt de sessie plaats?

De adviessessies vinden online plaats via Zoom.

Kosten van de sessies

Prijs:

Een enkele 1-op-1 sessie kost 100 euro per sessie van 60 minuten (exclusief BTW). Inbegrepen bij deze prijs zijn de sessie zelf, 2 uur aan vooronderzoek, het notuleren van de ideeën en adviezen, en administratieve kosten.

4-sessiepakket:

Wil je vaker dan één keer gebruik maken van 1-op-1 Marketingsessies? Dat kan. Ik bied 4-sessiepakket aan waarbij je 4 sessies krijgt voor €350,- per pakket. Concreet is dat dus €75,- per sessie. Na het aanschaffen van het pakket kan je zelf bepalen wanneer je een 1-op-1 sessie wilt. Dat kan bijvoorbeeld 1 keer per week zijn, of 1 keer per maand.

Let op:

Bij het aanschaffen van een 1-op-1 sessie betaal je alleen voor de Advies of brainstormsessies. Eventuele andere diensten, zoals het maken van content, zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Actie:

Wil je geholpen worden door een ervaren Marketer? Wees er snel bij, want op dit moment geef ik de eerste 1-op-1 sessie GRATIS. Schrijf je nu in!