Hoera, we zijn jarig!

Waar de eigenaar van SociJel vandaag zijn tienerjaren heeft verlaten, zijn wij vandaag ook jarig! 1 jaar alweer, wat ging dat snel. Het afgelopen jaar heeft meermaals bewezen dat je moet doen wat je leuk vindt, moet durven, en vooral nooit moet opgeven. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd?

Even wennen

Bij het starten van je bedrijf komt veel kijken. Kamer van Koophandel-registratie, elk kwartaal een BTW-aangifte, de jaaraangifte, administratie, social media, promotie, plannen enzovoorts. Een bedrijf starten betekent vooral in de eerste maanden enorm wennen en soms gaan dingen iets moeilijker dan je zou willen. Het eerste half jaar stond vooral in het teken van het bedrijf op de kaart zetten. Naast het actief zijn op social media is netwerken een hele belangrijke factor die kan bijdragen aan de succes van het bedrijf. Daarom leverden we in het begin vooral diensten gratis of tegen een kleine vergoeding. Het handige daarvan is dat je door middel van die diensten een portfolio op kunt bouwen. Daarnaast komen er uit dit soort diensten nieuwe contacten, en uiteindelijk weer nieuwe diensten

Druk druk druk

Na een half jaar ‘voorbereidend werk’ gingen we pas echt los in 2018. We startten in januari een enorm promotieproject voor een lokale politieke partij,greenscreen foto bedrijfsvideo marketing waarbij wekelijks video’s met greenscreen en geluid werden opgenomen. Na een korte rust in april en mei (stage, tentamens, etc.), brandden we in de zomer weer los: we hebben onze website vernieuwd, deden mee aan een enorm gave Inpakmarathon van Sticdhting Jarige Job, en vergrootten stap voor stap ons bereik. Hoe mooi is het dan om 1 jaar na dato dit blogbericht te schrijven, en tegelijkertijd met twee mooie projecten bezig te zijn?

Aanrader

Het eerste jaar SociJel was een mooi jaar, met een groot aantal mooie projecten. Voor degenen die zelf ook een bedrijf willen beginnen, maar nog aan het twijfelen zijn: gewoon doen. Een bedrijf starten geeft een groot aantal mogelijkheden en er zijn zoveel dingen te ontdekken. En blijf altijd optimistisch en houd vol waar je mee bezig bent, ook al zijn sommige periodes wat lastiger dan de andere. Op naar een mooi tweede jaar!

Benieuwd naar wat voor diensten we leveren? Neem gerust contact met ons op!