Fotografie

Bewegende beelden doen mensen bewegen. Visuele content is ontzettend belangrijk voor de branding en online marketing van uw bedrijf. Wilt u visuele content zoals foto’s laten maken? Neem dan eens contact op met ons. Wij hebben veel opdrachten voltooid met betrekking tot productfotografie, portretfotografie en landschapsfotografie. Hiermee kunnen wij uw bedrijf op de juiste wijze in beeld brengen! Naast onze kennis en expertise in Social Media Marketing, zijn wij ervaren in onder andere portretfotografie, landschapsfotografie en productfotografie. Hiermee kunnen wij uw bedrijf of u als persoon goed in beeld brengen.

Zakelijke fotografie

Wij hebben onder andere enkele shoots gehouden voor her kledingmerk  ZinhoDrion. Deze foto’s konden zij gebruiken voor hun website en social media kanalen, waardoor zij nog beter uit konden stralen waar zij voor staan. Tevens  werden onze foto’s gebruikt door de modellen (hierboven ziet u DJ Gianni Don Carlo). Het leverde veel goede resultaten op voor ZinhoDrion en SociJel.

Recentelijk hebben wij ook foto’s gemaakt voor Bodytec Claudia. De foto’s maken deel uit van het merk Bodytec Claudia en zijn overal op de website van het sportbedrijf te vinden. Ook kunnen de foto’s regelmatig gebruikt worden voor social media.

Geïnteresseerd? Bezoek ook eens onze Hoofdpagina