Google Ads Uitbesteden aan Freelancer

Bekijk hoe ik je kan helpen

Wil jij snel nieuwe klanten bereiken via Google maar heb je er zelf de tijd niet voor. Dan kan je jouw Google Ads laten uitvoeren door een Freelancer!

Google Ads is een must en last voor ondernemers die meer klanten willen bereiken.

Iedere ondernemer snapt het nut van Google Ads voor hun bedrijf: Met de betaalde functie van Google kan je makkelijk nieuwe en huidige klanten bereiken. Door geld te steken in online Google advertenties verschijnt jouw advertentie op Google, Youtube, en op andere websites. En met jouw advertentie kan jij een antwoord geven op de vragen van jouw zoekende klanten.

Tegelijkertijd is Google Ads een probleem voor Ondernemers en MKB’ers: Google Ads is een tijdrovende klus. Je moet het programma kennen, je moet Marketingkennis hebben, en je moet er je er volledig in verdiepen. Daar heeft niet iedere ondernemer tijd voor. En daarom kan je jouw Google Ads Strategie aan mij uitbesteden

Waarom Google Ads uitbesteden aan SociJel?

Over Mij:

Ik ben Jelle Postma, Freelance Online Marketer. Ik weet als geen ander hoe lastig Online Marketing is en hoe tijdrovend het opzetten en bijhouden van een Online Advertentiestrategie is.

Ik wil de lasten verlichten van andere ondernemers, en met mijn kennis en ervaring wil ik ervoor zorgen dat hun website prominent aanwezig is op Google.

Mijn Oplossing

Als je jouw Google Advertenties aan mij uitbesteedt, ben je er zeker van dat er actief en serieus aan jouw Marketingstrategie wordt gewerkt, zonder dat je er zelf moeite in hoeft te steken.

Het maakt niet uit of je al een Google ads strategie hebt lopen, of dat je er nog eentje op moet zetten: Je kunt alles aan mij overlaten.

 • Ik maak en bewerk de text voor jouw landingspagina’s en advertenties
 • Ik zet de juiste strategie en campagnes op om jouw klanten te bereiken
 • Ik analyseer de strategieën en pas dingen van tijd tot tijd aan.

Hoe ik te werk ga:

 1. Gesprek:

Allereerst voeren we samen een gratis online gesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we de staat van jouw strategie, jouw doelen en jouw problemen.

 1. Onderzoek

Op basis van jouw problemen en doelen ga ik onderzoek doen. Ik kijk naar je huidige strategie, naar concurrenten en naar het gedrag van de consument. Ik kijk naar alle mogelijkheden om je Google Ads campagne zo goed mogelijk op te zetten en te verbeteren.

 1. Uitvoeren

Op basis van dat onderzoek stuur ik een rapport met suggesties naar je toe. Als deze zijn goedgekeurd, ga ik met deze suggesties aan de slag. Ik zet nieuwe campagnes op en pas jouw huidige Ads strategie aan. Jij hoeft er zelf niet naar om te kijken, al mag dat natuurlijk wel!

 1. Analyse, trial en error

Terwijl de advertenties lopen kijk ik naar de ‘good, bad and the ugly.’ Ik maak rapporten op en evalueer welke campagnes het wel goed doen en wat we kunnen verbeteren. Op basis daarvan maak ik weer aanpassingen.

 1. Groei!

En stukje bij beetje krijgen we steeds meer concreet wat jouw klanten nu écht willen en groeien we gestaag door!

Waar ik mij vooral op richt met Google Ads

Het belangrijkste is natuurlijk om zoveel mogelijk nieuwe klanten te bereiken voor een zo laag mogelijke prijs. Hiervoor moet alles op zijn plaats vallen. Dat is een kwestie van testen, testen, testen. Ik houd mij bezig met:

Je campagne

Ik zet meerdere campagnes op met ieder een eigen doel, zoals interesse wekken onder potentiële klanten en bestaande klanten retargeten.

Je doelgroep

Ik houd je doelgroep, en het online gedrag van je potentiële klanten in de gaten.

De keywords

Ik monitor de keywords en pas ze aan indien nodig. Hiermee zorg ik ervoor dat het aanbod van jouw website goed aansluit op de vraag gesteld in de zoekopdracht.

De tekst

Ik schrijf aantrekkelijke en leesbare teksten en pas ze van tijd tot tijd aan. Hiermee zorg ik ervoor meer mensen acties gaan ondernemen op jouw website.

Kosten van Google Ads:

Ik kan niet meteen een indicatie geven van de prijs voor de Google Ad-diensten. Dat hangt af van de hoeveelheid tijd die er ingestoken wordt, en van de benodigde programma’s. Ik kan je wel een kleine indicatie geven: Ik gebruik de volgende pakketten.

Uurtarief:

 • Handig voor zeer korte opdrachten
 • Zo flexibel mogelijk inplannen
 • Minpunt: Duurste optie.

Tarief: €50,- per uur

Projecttarief:

 • Tarief berekend per project, op basis van het benodigde werk en de nodige programma’s
 • Goedkoper dan een los uurtarief
 • Minder flexibiliteit

Tarief: Op aanvraag

Maandtarief:

 • Beste voor groei op lange termijn
 • Goedkoper dan uurtarief en projecttarief
 • Nadeel: Bij meer werk op vast termijn wordt de prijs verhoogd.

Tarief: Op aanvraag

De exacte prijs van de verleende diensten wordt na het gratis kennismakingsgesprek in een offerte naar je toegestuurd.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Je zult vast nog wat vragen hebben over hoe en waarom je mij kunt inhuren als Freelancer voor jouw Google Ads. Plan daarom een gratis kennismakingsgesprek in. Dan praten we daar verder!