Hallo Vero! Ondernemers, pak jullie kans!

Onlangs werden wij geattendeerd op een nieuw social media platform: Vero. Het platform wordt door sommigen betiteld als dé concurrent van Instagram. Het recent gelanceerde Vero lijkt op veel aspecten ook op Instagram, maar het verschilt twee aspecten: Vero heeft een chronologisch algoritme en er worden geen advertenties getoond.

Vero: Succes of flop?

Juist die twee verschillen maken Vero een ware hype. Na een paar dagen zijn er al meer dan een half miljoen gebruikers en ook in Nederland stijgt de populariteit. Het is een reactie van vele gebruikers, die het algoritme en de ontelbare irrelevante advertenties van Instagram beu zijn.

Een van de nadelen van Vero is dat het in de beginfase zit en dus nog duidelijke kinderziektes vertoont. Daarnaast zal het voor velen wennen zijn om door de app te navigeren. Ook is Vero van plan om betaalde abonnementen in te voeren. Dit zal de voornaamste inkomstenbron zijn voor het bedrijf.

Niet geschoten is altijd mis

Gaat Vero zich in het rijtje plaatsen van Facebook, Twitter en Instagram of raakt het binnen de kortste keren in de vergetelheid? Het blijft gissen. Alle voor- en nadelen daarbuiten gelaten, kan het voor de ondernemer een interessante optie zijn om voor Vero te kiezen. Want met deze app kun je succes maken door creatief te zijn, in plaats van door geld te besteden aan advertenties. Daarnaast is de kans veel groter om te groeien nu er nog niet veel populaire gebruikers zijn. Ondernemers, pak jullie kans! niet geschoten is altijd mis.

Een goede social media strategie nodig? Op zoek naar goede content? Neem gerust een kijkje op onze site!