Marketing Diensten

SociJel biedt verschillende Online Marketing Diensten aan, waaronder social media marketing, SEO, copywriting en content creatie. Deze diensten kunnen wij uitvoeren in lange termijn projecten en korte termijn projecten. Op deze pagina vertellen wij meer over waarom wij op korte en op lange termijn werken. 

Dit zijn de Marketing activiteiten waar wij ons voornamelijk op richten:

Social Media Marketing: 

We richten ons voornamelijk op het helpen van bedrijven met Social Media Marketing. Tijdens deze projecten geven wij bedrijven advies over hun media strategie en helpen wij ze met het creëren van content.

Search Engine Optimization

We helpen bedrijven ook met het creëren en optimaliseren van websites en websitepagina’s. Hiermee zorgen we ervoor dat bedrijven beter gevonden kunnen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Content creatie

We creëren op verschillende manieren content voor online merken. We maken foto’s, creëren en editen video’s, en scrhijven content voor op webpagina’s of social media. We zijn ook al actief geweest als fotograaf en videograaf op een aantal evenementen.

Laten we kennis maken

We nemen graag eens contact met je op om te brainstormen over jouw online marketingstrategie! Neem contact met ons op of kijk eens naar onze visie achter online marketing