Huur mij in als Marketing Freelancer. Ik maak krachtige content voor jou

Wil jij een Freelancer inhuren voor jouw Online Marketingprojecten? Neem dan contact met mij op. Misschien kan ik jouw onderneming wel helpen.

Over Mij

Met mijn 22 jaar oud heb ik al wat Marketing ervaring achter de rug. In vier jaar tijd heb ik de Bachelor Communication and Media en de Master Media and Business aan de Erasmus Universiteit afgerond. In die periode heb ik gewerkt als Marketing stagiair bij Stichting Jarige Job, en heb ik mijn bedrijfje SociJel opgericht.

Na het behalen van mijn masterdiploma heb ik ook voor korte tijd gewerkt als Marketing Assistent voor de firma Liquor Zaar (O.J. Beer en Recoverite).

Waar ik goed in ben

Ik ben gespecialiseerd in Content Marketing en Copywriting. Mij vind je vaak achter de laptop om teksten te schrijven, foto’s te bewerken en designs te maken. Met mijn bachelor en Master op zak heb ik ook veel kennis over Marketing , Social Media en het gedrag van de consument.

Welke Marketingadviezen kan ik je geven

Je kunt bij mij terecht voor Online Marketingsessies, waarbij ik je tips geef over Social Media Marketing, SEO en Creativiteit, en waar we samen brainstormen over betere ideeën voor jouw bedrijf

Welke Marketingproducten kan ik voor je maken

Ik ben gespecialiseerd in Social Media Marketing en Copywriting, maar je kunt bij mij ook terecht voor het schrijven van blogs, het maken van online advertenties en het optimaliseren van websitepagina’s ten behoeve van de Google Rankings

Dit vonden zij van mij:

Hier kan je me ook vinden

Op deze website schrijf ik ook Blogs

Toch op zoek naar iemand in loondienst?           

Ook dan kan ik je helpen. Ik bied me ook aan als Marketer in loondiest.