Online Marketer in loondienst nemen

Op zoek naar een Online Marketer op vaste basis? Ik bied mezelf aan voor interessante Online Marketingfuncties van 32 tot 40 uur.

Over Mij

Ik ben Jelle Postma. Ik ben 22 jaar en ik heb een Bachelor en Master in Communicatie en Media op zak. Ik heb werkervaring opgedaan als intern bij Stichting Jarige Job, als werknemer bij O.J. Beer en Recoverite, en als eigenaar van een Online Marketing Bedrijf

Waar ik goed in ben

Ik kan content maken als geen andere. Mijn lievelingsprogramma’s zijn Word, Adobe Creative Cloud en Hootsuite. Ik ram dus graag op mijn muis en toetsenbord om de beste teksten, foto’s en designs te maken.

Hoe ik je kan helpen:

Ik vind het ontzettend tof om mezelf op lastige vraagstukken te storten, en daarbij mijn analytische skills en creativiteit te gebruiken.

Ook ben ik zeker digitaal een mensenmens. Je kunt mij dus goed inzetten op Social Media kanalen om daar een community te bouwen

Wat ik nog graag wil leren

Ik wil mij nog meer verdiepen in Zoekmachineoptimalisatie, Zoekmachineadvertenties en data analyse. Op deze drie gebieden heb ik al ervaring, maar ik zou alle drie de dingen mij nog meer eigen willen maken.

Ik ben iemand die houdt van leren en ik zit ook na mijn studie nog vaak in de boeken. Graag zou ik mijn opgebouwde kennis wat vaker in praktijk willen brengen

Wat zij van mij vinden:

Waar je mij kunt vinden:

Je kunt mij vinden op Linkedin

Je kunt mij ook vinden op Twitter. Daar oefen ik mijn copywriting, community building en deel ik regelmatig tips over Marketing en Social Media

Op deze website schrijf ik Nederlandstalige en Engelstalige blogs over Marketing en Social Media.

Toch op zoek naar een Freelance Marketer?

We kunnen ons ook aan elkaar op kortere termijn verbinden. Met SociJel help ik bedrijven hun Marketing te verbeteren: