Over Ons

Hoi daar! Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Jelle, de eigenaar van SociJel. Ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Bachelor in Communicatie en Media, en een Master in Media en Business.

Ik ben met SociJel gestart omdat ik ervan hou om kleine bedrijven en ondernemers te helpen met hun Online Marketingstrategie. Ook hou ik van afwisseling en veel creativiteit.

Hoe kan ik je helpen?

Tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan over hoe consumenten media gebruiken en hoe bedrijven online media kunnen inzetten. Ondertussen heb ik flink wat ervaring opgedaan in de Marketingwereld met stages, een full-time baan, vrijwilligerswerk en nu mijn bedrijf.

Als je als ondernemer op zoek bent naar iemand die jou kunt helpen met Marketing, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

We kunnen samen brainstormen over jouw Marketingplan door middel van 1-op-1 sessies. Maar ik kan ook content voor je maken, zodat jij je volledig kan focussen op jouw taken.

Nu over jou…

Genoeg over mij. Nu meer over jou! Wat wil jij weten over Marketing? Waar loop jij op vast? Laten we met elkaar in contact komen via de mail of telefoon!

Over SociJel

SociJel Marketing en Communicatie is een Marketingbedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel, in de regio Rotterdam. Een Marketingbureau met een semi-Rotterdamse roots, maar tegelijkertijd een internationale oriëntatie We houden ons bezig met bijna alles wat met Online Marketing te maken heeft: Social Media Marketing, Copywriting, Online Adverteren, het schrijven van blogs, fotografie en videografie.