Mijn visie: Vrienden maken met ondernemers én consumenten.

­Hoi allemaal. Ik ben Jelle, de eigenaar van SociJel Marketing en Communicatie.

Ik ben 22 jaar oud, oud student Communicatie en Media Studies (Erasmus Universiteit, Bsc., MA) en ik run SociJel sinds augustus 2017.

Al in mijn jeugd hield ik mij bezig met social media en online marketing. Ooit startte ik als vrijwillig social media marketer bij een lokale sportvereniging. Daar is mijn passie voor Social Media en het maken van content ontstaan.

Het zorgde ervoor dat ik mij steeds meer ben gaan verdiepen in communicatie en media. Ik startte met mijn studie aan de Erasmus en daarnaast deed ik een aantal kleine klusjes.

In 2017 besloot ik SociJel op te richten (Je spreekt het gewoon uit als Social, maar daar moeten we nog aan werken). Om ervaring op te doen. Om theorie in praktijk te brengen. Om te leren.

Inmiddels ben ik 4 jaar, vele leuke marketingklussen, en een full-time baan bij een internationaal bedrijf verder.

Nu, in 2021, vind ik het tijd om mijn kennis en praktijk weer wat meer in te zetten voor de kleine ondernemer.

Waar kan ik jou bij helpen?

Ik heb inmiddels jarenlange online marketingervaring in diverse branches opgebouwd. Sport. Bier. Politiek. Fashion. Sportcompressie. Non-Profit Organisatie. Voeding en gezondheid.

In deze tijd zorgde ik voor hun social media kanalen, schreef ik teksten, maakte ik foto’s, video’s, bouwde ik aan websites, en meer.

Het volgende heb ik al gedaan

Hier ben ik goed in:

Je kunt mijn gedachtegang volgen via:

Aangenaam kennis te maken. Laten we contact met elkaar opnemen via e-mail (contact@socijel.com), telefoon (06-14970933), of LinkedIn.