Wij helpen je hoger in Google komen met SEO

seo
Op zoek naar SEO hulp?

Wil jij hoger in Google komen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Search Engine Optimization is een low-cost strategie om je positie in de Google ranking te verbeteren. Hierdoor kunnen mensen jouw webpagina’s op zoekmachines beter vinden, en wordt je pagina beter bezocht.

Wat is Search Engine Optimization?

Search Engine Optimization is een strategie waarbij verschillende technieken worden toegepast om een website beter vindbaar te maken. Vanuit ons perspectief is het een van de goedkoopste strategieën om je bedrijf online te promoten (Oké, mond-tot-mond-reclame is goedkoper).

Je verbetert je SEO op drie verschillende vlakken: Het verbeteren van je website, het verbeteren van je content en door middel van linkbuilding.

  1. Het optimaliseren van je website houdt in dat je kijkt naar hoe goed je website werkt. Zoekmachines als Google vinden het namelijk belangrijk dat jouw website goed begaanbaar is, snel is, en een duidelijke layout heeft. Als dit niet het geval is (je site is bijvoorbeeld erg langzaam, sommige pagina’s werken niet), dan zal Google je website lager ranken
  2. Bij het optimaliseren van je content richt je je meer op de inhoud van de pagina. Je inhoud van je websitepagina’s moet duidelijk zijn. Niet alleen voor gebruikers, maar ook voor zoekmachines.
  3. Linkbuilding is een strategie waarmee je de autoriteit van je website kunt verhogen. Met linkbuilding zorg je ervoor dat jouw pagina linkt naar andere websites en vice versa. Ook kun je de begaanbaarheid van je eigen website verbeteren door middel van interne links.

Als je wil dat Google je hoger in de ranking plaatst, dan vinden wij punt 1 en 2 prioriteit. Jouw website moet begaanbaar zijn voor bezoekers en jouw content moet aansluiten op wat je bezoekers willen.

SEO in details:

Maar hoe gebruik je SEO dan precies? Wij geven een voorbeeld.

Waarschijnlijk ben je op deze pagina beland door te zoeken naar SEO hulp, of door te zoeken naar manieren om hoger te komen in Google.

Wij weten dat deze zoektermen in Nederland regelmatig gebruikt worden. We passen de pagina hierop aan. De zoektermen die jij hebt ingevuld zijn terug te vinden in onze paginatitel, onze kopjes, in onze tekst, en in onze pagina link.

Google ziet deze zoektermen regelmatig terugkomen op deze pagina.

Als resultaat geeft de zoekmachine deze pagina een SEO-score en komt deze pagina terecht op de zoekpagina.

Hoe kunnen wij jou SEO verbeteren?

Wij helpen jou graag om hoger in Google te komen! met het verbeteren van jouw online vindbaarheid door te werken aan een goede Search Engine Optimization strategie! We kunnen je op verschillende manieren helpen:

Klaar om je website hoger in Google te laten verschijnen? Neem contact met ons op via e-mail (contact@socijel.com) of per telefoon (06-14970933).