Social Media Manager KCC (2014-heden)

Ik ben al langere tijd Social Media Manager voor korfbalclub KCC. Voor deze vereniging uit Capelle aan den IJssel houd ik de Social Media kanalen vrijwillig bij, samen met een paar andere vrijwilligers.

Ik maak en redigeer content voor de kanalen, en ik stem samen met andere vrijwilligers af wanneer de berichten geplaatst kunnen worden.

Mijn werk voor KCC:

Social Media Beheer

Ik beheer KCC op Facebook, Instagram en Twitter. In de 7 jaar dat ik de Social Media doe, zag ik op alle kanalen het aantal volgers, het bereik en de interacties groeieen. Inmiddels is KCC een van de grootste korfbalverenigingen op Social Media.

Fotografie

Ik maak ook regelmatig foto’s voor KCC tijdens evenementen ter promotie van de club. Stuur een mailtje naar contact@socijel.com voor voorbeeldmateriaal.

Videografie

Ook schiet en bewerk ik video’s voor KCC. Voorbeeldmateriaal kan je vinden op de Facebook- en Instagramkanalen van KCC.

Geïnteresseerd? Kijk ook eens op  De hoofdpagina en Diensten en Tarieven.