Social Media Manager KCC (2014-heden)

Voordat Jelle Postma SociJel is gestart, is hij social media manager bij KCC/SO natural geweest. Met KCC/SO natural zorgt hij ervoor dat leden up-to-date blijven van het laatste nieuws binnen KCC. Daarnaast probeert KCC via de socials leden te werven voor evenementen. KCC/SO natural, dat rond de 450 a 500 leden telt, heeft momenteel meer dan 780 Facebook vind-ik-leuks, meer dan 1700 Twitter-volgers en meer dan 700 Youtube-abonnees.

Groei


Het online bereik van KCC/SO natural blijft  groeien. Dat komt niet alleen door de sportieve successen van de vereniging, maar ook door het regelmatig (soms dagelijks) plaatsen van nieuwe updates, waaronder nieuwsberichten, wedstrijdverslagen, foto’s, video’s en meer. Op dit moment kan KCC wekelijks zo’n 10000 unieke weergaven per week bereiken en dat zonder het gebruiken van advertenties. Likes. reacties en deelacties zorgen al snel voor meer bereik voor KCC. Ook heeft KCC regelmatig gebruik gemaakt van Facebook-advertenties en met name voor evenementen.

Voorbeeldmateriaal
Jelle Postma is als Social media Manager betrokken met het creëren en plaatsen van content. Daarnaast zorgt hij deels voor de fotografie en videografie voor KCC/SO natural.

 

Video’s 

 

Geïnteresseerd? Kijk ook eens op  De hoofdpagina en Diensten en Tarieven.