SociJel en Fitclub24 Capelle

SociJel helpt sinds begin 2019 sportclub Fitclub24 Capelle met verschillende online en offline activiteiten. Met de hulp van SociJel kan Fitclub24 Capelle zowel online als offline meer naamsbekendheid genereren, wat uiteindelijk resulteert in meer sporters bij Fitclub24. 

Social Media 

SociJel helpt Fitclub24 met het beheren van Facebook en Instagram. Het creëert, plaatst en analyseert berichten voor beide kanalen en monitort de betrokkenheid en het aantal volgers van de sportclub. Sinds de samenwerking met SociJel heeft Fitclub24 op social media een nieuwe gelikte huisstijl, waarin het stoere en gezonde karakter van Fitclub24 terug te vinden is in de berichten, het logo, en de omslagfoto. 

Naast dat SociJel groepsfoto’s plaatst die tijdens de Fitclub24-trainingen zijn gemaakt, speelt het in op door Fitclub24 Capelle georganiseerde evenementen, feestdagen en gebeurtenissen door speelse, uitnodigende afbeeldingen en tekst. 

Website

Met de kennis van WordPress, HTML- en CSS-design, en copywriting heeft SociJel ook bijgedragen aan het vernieuwen en verduidelijken van de Fitclub24 Capelle-website. De Hoofdpagina heeft een duidelijkere lay-out gekregen met doorverwijsbuttons naar andere delen van de hoofdpagina en de website. Daarnaast heeft SociJel aparte sportpagina’s gecreëerd, die meer informatie geven over het sportaanbod van Fitclub24.

Fotografie

­SociJel verzorgde ook de fotografie tijdens een Ladies Night georganiseerd door Fitclub24 Capelle. Het plaatsen van de foto’s op social media zorgde als resultaat voor meer weergaven en interactie voor Fitclub24 Capelle.

Resultaten:

­Met de hulp van SociJel heeft Fitclub24 een consistentere en meer creatievere Social Media-identiteit gekregen. Er worden meer berichten geplaatst en er worden meer foto’s geplaatst. Dit levert meer weergaven, likes, pagina-vind-ik-leuks, deelacties en reacties op.