Stichting Jarige Job

Omdat SociJel maatschappelijk verantwoorde projecten belangrijk vindt, ondersteunt het Stichting Jarige Job. SociJel is voor Jarige Job al op verschillende evenementen actief geweest en doet dit met veel plezier. Want werken met Jarige Job is een groot feestje!

Geschiedenis: 

Eigenaar Jelle Postma liep in 2018 stage bij Stichting Jarige Job als medewerker communicatie en social media. Tijdens deze periode zorgde hij voor onder andere het bijhouden van de social media kanalen en het creëren van content. Na zijn stage heeft Jelle Stichting Jarige Job meerdere keren geholpen met zijn bedrijfje SociJel.

Inpakmarathon 

In 2018 hielp SociJel Stichting Jarige Job tijdens de inpakmarathon. Voor de inpakmarathon creëerde SociJel een instructievideo die Jarige Job af kon laten spelen aan het begin van iedere shift. De video zorgde ervoor dat het doel van de Inpakmarathon duidelijk was, waardoor de deelnemers goed voorbereid waren op het evenement. Daarnaast zorgde SociJel voor de fotografie en videografie tijdens de Inpakmarathon. Een groot aantal foto’s en video’s kon Jarige Job al tijdens het evenement plaatsen. Na afloop creëerde SociJel nog een collage en een aftermovie van de Inpakmarathon.

Ook in 2019 waren we weer aanwezig tijdens de Inpakmarathon. We maakten foto’s en video’s tijdens het evenement en zorgden voor een korte versie (40 seconden) en een lange versie (3 minuten) van de aftermovie. 

 

Daten met je Hart 

Op Valentijnsdag 2019 zorgde SociJel voor de videografie tijdens het evenement ‘Daten met je Hart.’ Hiervan maakte SociJel een aftermovie van die Stichting Jarige Job kon gebruiken voor online marketing en communicatie-doeleinden. 

Samen met de hulp van SociJel Marketing en Communicatie

Stichting Jarige Job is een organisatie die zich inzet voor kinderen uit families die het niet breed hebben. Met het motto ‘Ieder kind verdient een verjaardag’, geeft Jarige Job verjaardagsboxen aan tienduizenden jarige kinderen verspreid over heel Nederland. Raadpleeg voor meer informatie de site van jarige Job.

Heeft u ook interesse in een samenwerking met SociJel? Kijk dan eens naar onze diensten of neem contact met ons op.

De resultaten: 

Inpakmarathon 2018: 

Inpakmarathon 2019: 

Daten met je Hart 2019: